Loading...

Ofertă speciala email

Dacă ați primit prin email o ofertă specială pentru salonul dvs, vă rugăm să citiți condițiile de mai jos iar apoi să ne contactați pentru a afla mai multe detalii și a vă explica cum puteți beneficia de aceasta. Fiecare salon poate beneficia de un discount diferit, de aceea mai jos nu este specificată și valoarea discountului, aceasta fiind specificată doar în email-ul primit de noi.

 

Image
Image

Condiții pentru a putea beneficia de discount.

Pe pagina de Facebook si Instagram va trebui sa adaugati in sectiunea bio/descrierea paginii cuvantul “Barberescu”, de preferat intr-un context in care clientul sa inteleaga faptul ca programarile la respectivul salon se efectueaza prin aplicatia Barberescu.

Plata recurenta trebuie sa fie mereu activa. Dupa expirarea abonamentului lunar, Barberescu va mai ofera 5 zile in care va puteti alimenta cardul in caz ca nu aveti fonduri pe acesta pentru a va reinnoi abonamentul, iar dupa aceasta, abonamentul va fi dezactivat si nu mai puteti beneficia de reducere daca il veti reinoi ulterior.

In coltul din dreapta sus al email-ului vei gasi un cod de reducere. Acesta trebuie comunicat echipei barberescu pentru a verifica disponibilitatea ofertei dvs.

O alta conditie este sa aveti minim 20 de programari pe luna efectuate direct de catre clienti de pe telefoanele lor (nu introduse manual de saloane). In caz ca nu veti putea indeplini aceasta conditie, veti fi taxat cu 35 lei suplimentar in luna in care nu ati reusit sa va atingeti minimul de programari.

Iar după daca dorești să continui, beneficiezi de o reducere de 20% pe tot parcursul anului 2022.
Oferta valabila in intervalul stabilit mai jos.
Top