Loading...

Conditii pentru a putea beneficia de 50% discount.

Pe pagina de Facebook si Instagram va trebui sa adaugati in sectiunea bio/descrierea paginii cuvantul “Barberescu”, de preferat intr-un context in care clientul sa inteleaga faptul ca programarile la respectivul salon se efectueaza prin aplicatia Barberescu.

Plata recurenta trebuie sa fie mereu activa. Dupa expirarea abonamentului lunar, Barberescu va mai ofera 5 zile in care va puteti alimenta cardul in caz ca nu aveti fonduri pe acesta pentru a va reinnoi abonamentul, iar dupa aceasta, abonamentul va fi dezactivat si nu mai puteti beneficia de reducere daca il veti reinoi ulterior.

De asemenea va trebui sa va lipiti pe usa salonului un sticker de 15x15cm pe care vi l vom trimite noi, sticker pe care de asemenea va scrie faptul ca acest salon utilizeaza aplicatia Barberescu iar programarile la acesta se pot face direct din aplicatie.

O alta conditie este sa aveti minim 20 de programari pe luna efectuate direct de catre clienti de pe telefoanele lor (nu introduse manual de saloane). In caz ca nu veti putea indeplini aceasta conditie, veti fi taxat cu 35 lei suplimentar in luna in care nu ati reusit sa va atingeti minimul de programari.

Top